Brand in loods Tungelroy

112 Dorpen Tungelroy Reageer 1 min. leestijd

Foto’s – De brandweer van Stramproy en Weert is zaterdagmiddag rond 16.40 uur gealarmeerd voor een loodsbrand in Tungelroy.

Omwonenden hadden alarm geslagen toen ze flinke rookontwikkeling zagen bij een loods aan de Tuurkesweg. De brandweer van Stramproy was als eerste ter plaatse en uit voorzorg werd ook de brandweer van Weert opgeroepen. Ook de Tuurkesweg werd tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Uiteindelijk leek de situatie mee te vallen.

In de loods was brand ontstaan in een container. De eigenaar wist zelf het vuur al enigzins te doven en samen met de brandweer kreeg men de situatie snel onder controle. De brandweer van Weert mocht al snel rechtsomkeert maken. De loods werd geventileerd, de politie heeft de eigenaar nog even gesproken en daarna was de rust weer snel terug op de Tuurkesweg.

[nggallery id=’4828′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie