Conifeerbrand in Stramproy

112 Brandweer Weert Dorpen Stramproy 2 reacties 1 min. leestijd

Foto’s – De brandweer is dinsdagmiddag omstreeks 16.00 uur gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Industrieweg in Stramproy.

Naast het voormalige kantoor van WBM Staalservice stond een conifeer in brand. Het vuur sloeg snel over naar de omliggende struiken en bomen en dreigde ook over te slaan naar het kantoorpand. De brandweer van Stramproy kwam met een tankautospuit ter plaatse en werd ondersteund door de brandweer van Weert die met een SIV (Snel Interventie Voertuig) ter plaatse kwam.

De brandweerlieden hadden de brand snel onder controle. De brandweer heeft nog enige tijd nabluswerkzaamheden uitgevoerd. Ook de politie kwam ter plaatse omdat er mogelijk sprake zou zijn van brandstichting.

[nggallery id=’4887′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
2 reacties