Lustrum TWC Nederweert dames

Nederweert – De damesafdeling van TWC Nederweert viert hun 5 jarig lustrum met een racefiets en mountainbike lustrumtoertocht over het Midden Limburgse verkeersluwe B-wegennet en MTB route onder begeleiding van TWC Nederweert dames.

TWC Nederweert nodigt dames op een racefiets of mountainbike met hun fietsvriendinnen van Nederweert en omstreken van alle leeftijden uit aan te sluiten om het fietsen in een groep te ervaren. Fietshelm is verplicht. Vervolgens kun je vrijblijvend de maand april iedere dinsdagavond 18.00 uur, zaterdagmiddag 13.30 uur en zondagmorgen 9.00 uur meerijden. Bevalt het je dan wordt ervan je verwacht een lidmaatschap bij TWC Nederweert aan te gaan.

Ter gelegenheid van het lustrum wordt aan het einde van de rit koffie met vlaai en een Goody Bag aan de deelnemers aangeboden.

Sluit 2 april om 10.00 uur aan. De startlocatie is het Rochusplein, Nederweert-Budschop. Aanmelden gewenst tot en met 31 maart: [email protected]