Foto’s – In de wijk Leuken verrijst op de hoek van de St. Jobstraat / Ringbaan-Oost een nieuw winkelcentrum. De eerste contouren zijn inmiddels zichtbaar.

De afgelopen week is men druk bezig geweest met de grondwerkzaamheden en het bijbehorende leidingwerk. Intussen zijn de eerste stoepranden voor de parkeerplaats aangelegd en staan de eerste palen voor de nieuwe fietsenwinkel van Hans Struijk in de grond. Ook is men begonnen met de bouw van de nieuwe ALDI-supermarkt.

Medio mei 2017 zal de aanbesteding van de Jumbo en het gezondheidscentrum gaan plaatsvinden. De verwachting is dat komende zomer de panden van Hans Struik en de ALDI worden opgeleverd. De planning is natuurlijk wel afhankelijk van het weer. In september 2017 zal vervolgens worden gestart met de bouw van de nieuwe Jumbo voor Heerschap.