Jumbo’s 365 dagen per jaar open

Foto: Jumbo Moesel

Vanaf 5 maart 2017 zijn de Jumbo Heerschap-winkels en de bakkerswinkel van Bakkerij Heerschap 365 dagen per jaar, van minimaal 8:00 tot 20:00 uur geopend. De ambachtelijke bakkerij in Roggel is ook 365 dagen per jaar in bedrijf. Dit betekent, dat in de winkels elke dag van de week écht vers(e) brood, vlaai en ander banket klaarligt en gasten er van ’s morgensvroeg tot in de avond boodschappen kunnen doen.

De Jumbo Heerschap-winkels, die voortaan elke dag van het jaar open zijn, zijn gevestigd in Weert (Collegeplein, Leuken, Boshoven en Moesel), Nederweert en Heythuysen. De Heerschap bakkerswinkel in Roggel doet ook mee met de nieuwe openingstijden. Het ‘GastHeerschap’ van Heerschap Groep wordt hiermee extra versterkt.

Elke dag vers: echt uniek

Bakkerij Heerschap uit Roggel is de enige ambachtelijke bakkerij in heel Nederland die iedere dag écht vers bakt. Vanaf zondag 5 maart kunnen gasten dus elke dag van het jaar én elke avond terecht in de winkels voor versgebakken brood en verse Limburgse vlaai, ook op zondag. Dus ook met Pasen, Kerst en op Nieuwjaarsdag.

Nog even snel boodschappen doen

De Jumbo Heerschap-winkels in Weert, Nederweert en Heythuysen waren al langer 7 dagen in de week geopend. “Met de nieuwe openingstijden kunnen gasten nu ook op zondag in de avonduren, tot minimaal 20:00 uur, bij Jumbo Heerschap én Bakkerij Heerschap boodschappen doen”, aldus Stan Heerschap, directeur Heerschap groep. “Wij hebben hiervoor gekozen om gasten altijd de mogelijkheid te bieden om snel nog even boodschappen te doen, voor een vers ontbijt, een spontaan diner met vrienden of een lekker stuk vlaai bij de koffie.”