Foto’s – Omstreeks 14:30 uur kwam er bij de politie een melding binnen dat er fietsen werden gestolen door twee mannen op de Nieuwe Markt in Weert.

Dankzij een goede melding van een alerte getuige konden er al snel twee mannen worden aangehouden op de Looimolenstraat, zo meldt de politie via Facebook. Een van de mannen had zich in een woning op de Looimolenstraat verschanst waar hij zich met een smoes toegang tot de woning had verschaft en zich probeerde te verstoppen.

Er werden uiteindelijk vier fietsen aangetroffen die waarschijnlijk van diefstal afkomstig waren. Twee fietsen zijn meteen terug gegaan naar de rechtmatige eigenaren. Van de andere twee fietsen zoekt de politie nog een eigenaar (zie foto’s). Ben jij de eigenaar? Dan kun je bellen met 0900-8844 vragen naar politiebureau Weert en het nummer 2017035528 doorgeven.

De politie bedankt de getuigen voor hun kordate optreden.

9 REACTIES

 1. Daar geloof ik niks van, van dat taakstrafje.
  Ik vind het eerder zorgelijk, dat “iemand” zomaar “iemand” binnenlaat.
  Dat zal ongetwijfeld ter goede trouw zijn geweest, maar mi niet verstandig.

 2. Hoe weet jij dat “iemand” zomaar “iemand” heeft binnengelaten, je moet niet oordelen over iets waar je de achtergrond niet van kent.

 3. daar staat nergens dat “iemand” zomaar “iemand” binnen heeft gelaten. Je was er niet bij, je weet niet hoe die persoon in dat huis binnen is gekomen, heeft niets met goeder trouw, verstandig besluit of wat dan ook te maken. Hou je oordelen voor je tot je weet hoe de vork werkelijk in de steel zit.

 4. Misschien moet je dit dan doorgeven aan de redactie van WdG. Want zoals het in het artikel staat lijkt het alsof de eigenaar van dat pand klakkeloos en zonder na te denken een verdachte heeft binnen gelaten. En daar reageren mensen ( zoals Wullemke) dan ook zo op.
  Misschien had er moeten staan:” de verdachte heeft zich middels geweld, misleiding o.i.d. de toegang tot een woning weten te verschaffen.
  Sterkte aan het slachtoffer!

Comments are closed.