Modelspoor beurs MSVW in Weert

Twee keer per jaar houdt de Model Spoorweg Vereniging Weert (MSVW) een beurs in Weert waar de modelbouwer alles kan vinden voor zijn of haar fascinerende hobby.

Op 1 april a.s. ben je welkom om te kijken bij verschillende handelaren of je net dat modelhuisje of locomotief vindt in het uitgebreide aanbod welke je al jaren op zoek bent. Ook zijn er, voor jou en jouw kinderen of kleinkinderen, modelbanen opgesteld met thema’s die je mee zullen meenemen naar de wonderlijke wereld van de modelbouw.

Je bent van harte welkom op 1 april in Buurtcentrum Moesel aan de Christinalaan 25 in Weert. De entree bedraagt 3 euro. De deuren zijn geopend van 10.00u tot 15.00u en is voor kinderen onder 12 jaar gratis.

Zou de belangstelling bij jou uitgaan naar deze fantastische hobby en is er behoefte om hierover te brainstormen bij een kopje koffie dan kun je altijd even binnenlopen tijdens de clubavonden op maandag of vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur gelegen aan de Heijsterstraat 9 in Nederweert.

Meer info: http://www.msvw.nl.