Tapzînge in café De Brouwer

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd

Op zondagmiddag 9 april vanaf half drie is het weer Tapzînge in Weert bij Café De Brouwer aan de Oelemarkt. Tapzînge is een jaarlijkse happening, inmiddels een traditie, waarbij de leden van het mannenkoor Manoeuvre uit Weert sfeervolle meezingers op de planken brengen.

Omdat het koor in 2017 25 jaar bestaat gaat er dit jaar een extra schepje bovenop, ondersteund door een gelegenheidsband met koorleider Noël Seerden, drummer Leon Hoeben, gitarist Jan van Dooren, bassist Jos van Dooren en accordeonist Rob Gijsen. Extra vocale ondersteuning komt van de dames Femke Gerits, Wendy van Dooren en Wendy Overklift.

Het jaarlijkse meezingfestijn van mannenkoor Manoeuvre kent als vanouds een breed en zorgvuldig samengesteld programma, waarbij het publiek van harte wordt uitgenodigd uit volle borst mee te zingen. Het repertoire loopt van André Hazes tot tot Tina Turner. Toegevoegd aan het repertoire zijn opnieuw een aantal swingende medleys, die voor een heus Toppers-sfeertje gaan zorgen. De liedjes die op de planken worden gebracht zijn stuk voor stuk bij iedereen bekend. Ze liggen uitstekend in het gehoor en nodigen volop uit tot meedoen. Tekstboekjes zijn uiteraard beschikbaar en drank kan tegen normale tarieven worden besteld. Ook worden er hartige snacks geserveerd. Kortom: alle ingrediënten voor een gezellige middag zijn aanwezig. Zo’n week of zes na de vastelaovendj mag dat wel weer een keertje.

Tapzînge is de eerste in een serie van activiteiten die Manoeuvre in 2017 organiseert in het kader van haar lustrum. In de zomer volgt een kleine tour die onder andere naar Ameland leidt en in het najaar volgt weer Stadzînge. In november verzorgt het koor een avondvullende muziekshow in het Munttheater samen met de swingband The Oaken Towels. Meer informatie hierover volgt uiteraard nog.

Maar nu eerst dus Tapzînge bij Café De Brouwer. De entree bedraagt slechts 3,00 euro, een compleet tekstboekje inbegrepen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie