We Pink your Day

Op zaterdag 20 mei aanstaande vindt in het Toon Hermans Huis Weert het evenement ‘We Pink your Day’ plaats.

We Pink your Day is de Weerter verwendag voor vrouwen met kanker, en voor hen die ervoor behandeld zijn. Tijdens en na de diagnose en de zware behandelingen ontzien vrouwen met kanker vaak hun gezin, kinderen, baan, partner en familie. “Gewoon doorgaan” is dan een veel gehoord motto. Daarom organiseren zij voor het vierde jaar op rij een bijzondere (gratis) wellnessdag voor deze moedige vrouwen.

Na de eerste Wellnessdag in 2014 heeft men besloten dit jaarlijks terug te laten keren. Men kan zichzelf, vriendin, moeder, dochter, kennis, buurvrouw opgeven. Er wordt een uur gereserveerd voor een wellnessbehandeling en bijna 2 uur voor een workshop. Zowel de individuele als groepsactiviteiten zijn heel divers.

Een overzicht van alle activiteiten met een korte beschrijving is vanaf 1 april te vinden op www.feetcare4you.nl, of op facebook “We pink your day”. Opgeven kan vanaf 1 april t/m 13 mei op www.feetcare4you.nl (vol = vol).

Men kan hier een gast (of zichzelf) opgeven. Ook kan men een of twee voorkeuren voor deelname aan een activiteit aangeven. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen hoort men uiterlijk 15 mei voor welke activiteit men wordt uitgenodigd. Locatie: Toon Hermans Huis, Graaf Jacobstraat 1, Weert