Voorverkoop Weerter Brandslang

Plaats een reactie

Op zaterdag 25 maart wordt, zoals reeds eerder gemeld, de Eerste Weerter Brandslang in het kader van het 175 jarig jubileum van Sociëteit Amicitia georganiseerd.

Er is al veel vraag naar de kaarten voor deze Brandslang, hierdoor heeft de organisatie besloten om via de deelnemende horecabedrijven vanaf a.s. zaterdag 18 maart een voorverkoop van de kaarten te starten. De kaarten kosten 20 euro per persoon. Je kan de kaarten kopen bij De Brouwer, Don Papi, Tramhalt, ’t Swaentje, Du Commerce, Gotcha! en De SooS.

Op zaterdag 25 maart is ook de bekende bierwagen met paardenspan van de Brand bierbrouwerij aanwezig om een tocht langs de deelnemende horecabedrijven te maken waar dan de Weerter Brandslang gevelbordjes onthuld zullen worden. Het opbouwen en gereedmaken van deze bijzondere bierwagen duurt bijna 3 uur. Hij staat vanaf 14.30 uur opgesteld op de Oelemarkt waar je dan de gelegenheid heeft deze te gaan bezichtigen. Vanaf ongeveer 15.00 uur zal deze bierwagen beginnen aan de rondgang langs de diverse Brand cafés welke zal eindigen op de Markt bij De SooS.

Om ongeveer 14.15 uur zal het eerste Weerter Brandslang bordje aan de gevel van De Soos onthuld worden door burgemeester Jos Heijmans en Peter van Wegberg, President van Sociëteit Amicitia, als start van de Weerter Brandslang.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie