(Foto’s) Zondagmiddag is een grote tak afgebroken bij een boom bij het parkeerterrein aan de Penitentenstraat (Beekpoort).

De tak was in combinatie met een zogenoemde plakoksel en de harde wind afgebroken. De tak belandde vervolgens op drie geparkeerde auto’s. Drie auto’s raakten beschadigd. Twee auto’s hadden lichte schade, bij een andere auto braken het achterruit en het panoramadak.

De tak is in opdracht van de Reinigingsdienst Weert in stukken gezaagd en opgeruimd. De gedupeerden hebben zich inmiddels ter plaatse gemeld. De gemeente zal verder zorg dragen voor de afhandeling van het incident.

3 REACTIES

  1. Zullen we nou eens afspreken, dat er geen grapjes gemaakt gaan worden over plakoksels? (Maak graag een uitzondering voor de cartoonist, dit lijkt me toch een schot voor open doel)

  2. Een tak??
    Een halve boom!!
    Je zal zo een “tak” maar op je (hoofd) krijgen.
    Gelukkig alleen maar materiële schade.

Comments are closed.