Buiten volleybaltoernooi Weert

Op zaterdag 17 juni 2017 organiseert VC Weert/ VCB het jaarlijkse Buiten Volleybaltoernooi Weert. Dit jaar is de locatie wederom de beachvolleybalvelden achter het Bisschoppelijk College te Weert. hierdoor worden de wedstrijden nu zowel gespeeld op gras als op zand.

Toernooi

Het toernooi staat voor iedereen open die een gezellige dag wil volleyballen met vrienden, familie, collega’s en/of kennissen. Je kunt je inschrijven voor de volgende categorieën: – 3 tegen 3 heren of dames hoog, vanaf divisie’s – 4 tegen 4 heren, dames of mix recreatief. Jeugd A/B/C.

Inschrijven

Schrijf je voor 4 juni 2017 in op de website www.vcweert.nl. Het inschrijfgeld is € 25,- per team en € 15,00 voor de jeugdteams. Je dient dit bedrag vooraf over te maken op NL56 ABNA 0453073360 t.n.v. VC Weert / VCB onder vermelding van de teamnaam.

Barbecue

Als avondeten heeft men een BBQ die verzorgd wordt door Cafetaria Jaco. Wil je ook met je team mee barbecueën? Geef dan het aantal personen, dat wilt deelnemen aan de barbecue op via het aanmeldformulier op de website. De kosten hiervan zijn € 10,- p.p. voor volwassenen en € 5,- p.p. voor de jeugd en je kunt dit bedrag vooraf overmaken met het inschrijfgeld.

Eindfeest

Dit jaar zal er ’s avonds nog een mooie afsluiter zijn in de vorm van een feest in de tent. Alle teams en aanhang zijn van harte welkom. Er is ook een mogelijkheid om te overnachten. Voor meer informatie en voor vragen neem gerust contact op met de organisatie of mail naar [email protected]