Gerenoveerd speelveld Indians

Algemeen Reageer 1 min. leestijd

Foto’s – Het honkbalseizoen HSV Indians in Weert werd vandaag gestart met een openingsworp van Wethouder Gabriëls.

Garbiels werd met veel enthousiasme ontvangen en de openingswedstrijd volgde direct. De tegenstanders, het sterke honkbalteam HSV Hazenkamp uit Nijmegen nam helaas de overwinning mee naar huis, maar dat maakte het er niet minder gezellig op.

Voor de start van dit seizoen is men druk bezig geweest met verbeteringen en herstelwerkzaamheden aan het hoofdveld. Tijdens het bezoek nam de wethouder een kijkje bij o.a. de twee nieuwe dug-outs aan de zijde van het softball gedeelte op het terrein.

Voor meer informatie en speeldata van HSV Indians kijk op www.hsvindiansweert.nl.
[nggallery id=’4934′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie