Beste Kapsel van Limburg

{"total_effects_actions":0,"total_draw_time":0,"layers_used":0,"effects_tried":0,"total_draw_actions":0,"total_editor_actions":{"border":0,"frame":0,"mask":0,"lensflare":0,"clipart":0,"text":0,"square_fit":0,"shape_mask":0,"callout":0},"effects_applied":0,"uid":"5FFC51A6-5455-474C-9E34-0ECFD2EF1A45_1492713577179","width":3344,"photos_added":0,"total_effects_time":0,"tools_used":{"tilt_shift":0,"resize":0,"adjust":0,"curves":0,"motion":0,"perspective":0,"clone":0,"crop":0,"enhance":0,"selection":0,"free_crop":0,"flip_rotate":0,"shape_crop":0,"stretch":0},"source":"editor","origin":"gallery","height":2508,"subsource":"done_button","total_editor_time":10,"brushes_used":0}

Het hele jaar door worden de klanten van De Kapper Weert gevraagd om hun bezoek aan de salon te beoordelen. Dit gebeurt via het online boekingsplatform BarberBooking.

Zodra er online een afspraak wordt gemaakt kan de klant van de salon deze vraag verwachten. Een erg belangrijk onderdeel volgens eigenaresse Christel, want de klant staat op de eerste plaats. Daarom zijn ze dit jaar ook trots op hun behaalde resultaat. De salon bleek door zijn klanten als beste beoordeeld te worden in de categorie Kapsel. Hiernaast heeft de salon ook een mooie totale beoordeling gescoord.

De salon werd in totaliteit beoordeeld met een 9.5. Dit cijfer is opgebouwd uit 3 cijfers waaruit het totaal ontstaat. Er wordt beoordeeld op het Kapsel, de Kapp(st)er en de Kapsalon. Het cijfer geeft dus een mooi totaalbeeld van de salon. Belangrijk is ook dat dit cijfer op waarheid berust. Alleen klanten die écht geweest zijn bij De Kapper Weert krijgen de vraag een beoordeling te geven. Niet iedereen kan deze salon zomaar beoordelen.