Maatregelen Koningsdag- & nacht

Uitgaan 2 reacties 2 min. leestijd

Vanwege de slechte weersvoorspelling is besloten dat er tijdens Koningsdag geen muzikale optredens zullen plaatsvinden op de Markt in Weert.

Tijdens Koningsdag stond er live-muziek van o.a. Re:session en FellowSession op de planning. Zij zouden optreden op de Markt, maar omwille de weersvoorspellingen wordt daar nu vanaf gezien. Dat betekent overigens niet dat de andere activiteiten ook worden afgelast. Zo zal Salsadrumband As Arraias tijdens Koningsdag voor wat zomerse klanken zorgen in de Weerter binnenstad. Ook kan er op de Markt gestreden worden voor het Burgerkoningschap van het Stadsgilde.

Mocht het gaan regenen, dan ben je natuurlijk altijd welkom voor een warm drankje bij de gastvrije horecazaken die de Weerter binnenstad rijk is.

Willy houdt het droog tijdens Koningsnacht

Tijdens Koningsnacht (vanavond) zullen er op diverse locaties in de binnenstad muzikale optredens plaatsvinden. Zo heeft de organisatie van ‘Diep met Willy’ een tent geregeld zodat iedereen op het St. Raphaelpad lekker droog en warm kan dansen. Ook de Swaenzinnige Koningsnacht bij ’t Swaentje en Maximaal op de Oelemarkt gaan vooralsnog gewoon door.

De andere activiteiten tijdens van de Oranjeweek in Weert zullen gewoon doorgaan. Bekijk het volledige programma van de Oranjeweek via: www.oranjeweekweert.nl.

Benieuwd of men al op zoek is naar een vrijmarktplekje? Check de live-cam via www.buikvanverheggen.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
2 reacties