Tejatergroep De Weerse Prei

Foto door: Nicky Fischer

Weert is een theatergroep rijker: Tejatergroep De Weerse Prei. Oude rotten die een nieuwe weg inslaan. Totáál anders, Nederlandstalig toneel, cabaret, zang, dans en illusie. Bloedserieus, luchtig en lomp, snoeihard en vertederend zacht. Van drama tot spugende lama dus.

Als je ze kent herken je ze niet. Ken je ze niet, MOET je ze leren kennen!
• Stola van Lierop
• It VannerSande
• Hoezo Fikke
• Frans de Lange (broer van)
• Adriaan Fokke
• @ Stroûk

Het management is in handen van Manus van de Boss.

Zaterdag 3 juni 2017 première van hun eerste programma ‘Urgentie’ in theater De Huiskamer, Wilhelminasingel Weert.

Waarom ‘Urgentie’?

Manager Manus van den Boss: ”Het zijn geen jonge honden meer dus de urgentie is hoog om vóór het eerste sterfgeval iets op de planken te brengen. Bovendien was er de innerlijke drang om iets nieuws op te pakken, het voelde als een creatieve noodzaak. Maar het had ook ‘Niet tussen zes planken’, ‘Poep aan de knikker’ of ‘Gestrekt been en andere ongemakken’ kunnen heten.”

Voor tickets

https://www.theaterdehuiskamer.nl/voorstellingen/theateravond-cabaret-urgentie-theater-huiskamer/

Facebook

https://www.facebook.com/WeersePrei/