2e editie Laar 7 tegen 7 toernooi

Na een succesvolle eerste editie zal er ook dit jaar weer een Laar 7 tegen 7 toernooi plaatsvinden op het Laarderveld. Ditmaal op 1 juli 2017.

Er zijn wat aanpassingen gedaan maar de opzet blijft hetzelfde. Eerst zal elk team zich in een groepsfase moeten kwalificeren voor de winnaars of verliezers kruisfinales. Dit jaar zijn ook damesteams van harte welkom om deel te nemen.

De vraag is natuurlijk wie de trotse titelhouder “Beaute Masculine avec les pieds mouilles” van de troon kan stoten. Vorig jaar wonnen ze in een spannende finale van FC.Oda. Dit zal niet de eerste keer zijn geweest dat een team van FC.Oda op Laar verliest. Of zit er dit jaar wellicht een revanche in? Voor dit toernooi hoef je géén lid te zijn van sv.Laar. Dus pak je voetbalvrienden en -vriendinnen bij elkaar of je caféteam en schrijf je in.

Het inschrijfgeld bedraagt 30 euro per team. Tevens is het inschrijfgeld het prijzengeld in consumptiebonnen voor de nummers 1, 2 en 3. Het winnende team gaat daarbij ook nog eens naar huis met de Jabriwecup. Je dient wel rekening te houden met je teamnaam. De winnaars van vorig jaar waren bijna onuitspreekbaar.

Aanmelden kan via Maikel Hendrix:
Tel: 06-15305611
[email protected]

Zie de facebookpagina voor meer informatie: https://www.facebook.com/events/449191932089164/