Foto’s – Afgelopen avond is er een defect aan een waterleiding ontstaan op de Maaseikerweg.

Op de splitsing Beatrixlaan / Maaseikerweg wordt momenteel gewerkt aan het verleggen van diverse leidingen. Dit ter voorbereiding van de naderende aanpassingen van de betreffende splitsing. Tijdens de werkzaamheden is per ongeluk een waterleiding geraakt. Het waterlek is dus niet ontstaan door een ondeugdelijke leiding. Hierdoor kwam de Maaseikerweg deels blank te staan.

Door het waterlek zitten een aantal huishoudens zonder water, of hebben te kampen met een lage waterdruk. De aannemer is reeds begonnen met de herstelwerkzaamheden. De weg is deels afgesloten en weggebruikers worden omgeleid voor verkeersregelaars.

4 REACTIES

 1. Deze avond is er een defect ontstaan op de Maaseikerweg…(Citaat)
  …niet ontstaan door een ondeugdelijke leiding.
  Let op: Er is niets ontstaan ! Er is een defect veroorzaakt !!!

  De burger heeft betaald voor de registratie van de ligging van leidingen in de “overheidsgrond” . Die registratie is kennelijk niet geraadpleegd….!

  Er is een veroorzaker van het defect !!. En dat is ……Niet ….U.
  Spreek die aan !!!

 2. Vreemde aanname. Volgens mij kun je al weet je nog zo goed waar leidingen liggen, er nog steeds per ongeluk eentje raken. Waar gehakt wordt vallen spaanders. Aan wie is uw reactie overigens gericht?

Comments are closed.