In januari van dit jaar sloot Wok Weert, naast het Golden Tulip hotel aan de Driesveldlaan in Weert, haar deuren. Het restaurant is inmiddels overgenomen.

Het nieuwe restaurant heet Perron 9 en zal onder leiding staan van Ruzhuo Xie die oorspronkelijk uit China komt. Het wordt een zogeheten ‘Asian fusion’ restaurant. Dat betekent een stijl van koken die elementen van verschillende culinaire stijlen, tradities en kooktechnieken combineert uit de Aziatische wereld. Net als het vorige restaurant zal ook hier het all-you-can-eat concept worden toegepast.

Intussen wordt er hard gewerkt aan de nieuwe inrichting en ook de buitenkant wordt onder handen genomen. Via een pamflet op de ramen doet met een oproep voor nieuw personeel. Als dit alles geregeld is zal het restaurant spoedig haar deuren openen.