22e Greep naar de Hoorn

Op zaterdag 9 september vindt alweer de 22e editie plaats van de “Greep Naar De Hoorn” (in de volksmond “De Greep”). Ook dit jaar zullen er naar verwachting een 40-tal deelnemende bedrijven aan de start zich kunnen verheugen op een stevige meerkamp in en rondom het IJzeren Man gebied en in de binnenstad van Weert waarbij zowel het lichaam en het brein nader op de proef wordt gesteld.

Teams

Bedrijven kunnen zich via de website www.greepnaardehoorn.nl inschrijven. Dit jaar kunnen ook kleine zelfstandigen zich verenigen in een speciaal ZZP-team. ‘De Greep naar de Hoorn wil zelfstandigen gevestigd in de regio Weert graag op een leuke manier ondersteunen om hun netwerk te vergroten. Wat is er nu mooier om het sportieve spel te kunnen combineren met het zakelijk netwerk wat de greep met zich meebrengt’, aldus voorzitter Robert Janssen. Teams bestaan uit minimaal 6 tot 10 personen. Aanmelden voor een plek in een ZZP-team kan via [email protected]

Sponsoring

Inmiddels heeft de stichting door de jaren heen ruim € 600.000,- aan sponsorgelden binnengesleept en gedoneerd aan diverse goede doelen. Geheel belangeloos zetten vrijwilligers, uit voornamelijk serviceclubs uit Weert zich in om er een mooie en sportief uitdagende zaterdag van te maken.

Meer informatie

Ben je enthousiast en ben je betrokken bij de organisatie van bedrijfs- / teambuilding uitjes, neem dan contact op met Luc Stultiens van de deelnemerscommissie via [email protected] Hij kan je meer vertellen over het evenement en je wegwijs maken hoe jezelf het best een team kan samenstellen. Ook als zzp’er ben je welkom om contact
op te nemen.

Jouw investering

Deelnemende partijen betalen 800 euro voor het eerste team, ieder team dat zich daarna inschrijft betaalt 600 euro. Voor de zzp’er geldt natuurlijk een tarief naar rato, bij 8
deelnemers is dat 100 euro p.p. De organisatie doneert van daaruit de gelden aan de diverse goede doelen die op de dag zelf bekend worden gemaakt en deze zullen daarna op de website worden gezet. Ook tref je de benodigde inschrijfformulieren en het reglement aan op de website van de Greep naar de Hoorn (genoemde bedragen zijn exclusief BTW).

Winnaars afgelopen jaren zijn

Trespa (2016); Het College (2015); BECS IT service (2014); Meulen Bouw (2013).

Boilerplate

De Greep naar de Hoorn is het jaarlijks terugkerende fundraisingevenement van de stichting Weerter Bedrijvencompetitie. Één van de doelstellingen van een serviceclub is dat de leden zich inspannen om hun medemens te helpen. Dit kan worden ingevuld door zowel materiële als immateriële hulp. In het geval van de “Greep naar de Hoorn” wordt er jaarlijks een evenement georganiseerd waarbij bedrijventeams tegen betaling op sportieve wijze wedijveren om de eer.

www.greepnaardehoorn.nl