Amicitia trakteert op concert Dial 24

Plaats een reactie

In het kader van het 175 jarig bestaan van Sociëteit Amicitia 1842 organiseert de vereniging dit jaar een aantal activiteiten om dit jubileum samen met de inwoners van Weert te vieren.

Als eerste activiteit heeft de Sociëteit de Eerste Weerter Brandslang georganiseerd. Dit was een groot succes en het initiatief is nu overgenomen door de deelnemende horecabedrijven en de VVV zodat de brandslang op de toeristische agenda van Weert komt te staan.

De volgende activiteit welke de Sociëteit organiseert en ook aanbiedt aan de inwoners van Weert is een jubileumconcert op zondagochtend 11 juni a.s.. De 175 jarige Sociëteit Amicitia trakteert Weert dan op een bijzonder concert van Dial 24 in de kloostertuin van de zusters Birgittinessen aan de Maasstraat in het centrum van Weert.

Je kan in de mooie kloostertuin genieten van een sprankelend concert van deze bekende Weerter bigband welke uit 25 muzikanten en vocalisten bestaat. De kloosterentourage zal zeker bijdragen aan een geweldige sfeer en leuke ambiance.

De aanvang van het concert is om ± 11.30 uur en is aansluitend aan de speciale Jubileummis welke om 10.00 uur wordt opgedragen in de Dekenale St. Martinuskerk. Ook hier ben je van harte voor uitgenodigd.

Geniet samen met ons van de muzikale rondreis verzorgd door Dial 24. Een speciaal moment voor alle inwoners van Weert en op een van de mooiste locaties in het centrum van Weert. Sociëteit Amicitia biedt jou dit concert aan dus de entree is gratis.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie