Vrachtwagen met pech op A2

112 Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) Het verkeer op de snelweg A2 bij Weert heeft dinsdagmiddag enige hinder ondervonden van een kapotte vrachtwagen.

Tijdens de rit raakte de achteras van een vrachtwagen beschadigd. De vrachtwagen kwam vervolgens stil te staan op de A2. De chauffeur wist de vrachtwagen gevuld met dakgrind nog op de vluchtstrook te parkeren.

Rijkswaterstaat sloot een rijstrook af waarna de lading van de vrachtwagen werd overgeheveld naar een andere vrachtwagen. Hierdoor werd de vrachtwagen minder zwaar en kon deze makkelijker worden weggesleept voor reparatie. Wel ontstond er een korte file. Het verkeer heeft tot circa 16.00 uur hinder ondervonden. De weg is inmiddels weer vrij.

[nggallery id=’5028′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie