Duck Race tijdens Stadstriathlon

Algemeen Evenementen Weert 1 reactie 2 min. leestijd

Op zaterdag 10 juni 2017 organiseert JCI Weert in samenwerking met de Stadstriathlon Weert de Duck Race Weert 2017.

Deze dag zullen niet alleen de atleten fanatiek strijden om de eerste plaats, maar ook duizenden badeenden zullen strijden om onder de barre omstandigheden op de Zuid Willemsvaart, als eerste de finish te bereiken.

Maak kans op mooie prijzen en steun goede doelen

Jij dacht dat de triathlon spannend was? Bij de Duck Race gaat het er pas echt op! Ruim 2.000 badeenden, drie races (waarvan 1 speciaal voor bedrijven), onstuimige Zuid Willemsvaart, metershoge lancering, een waar spektakel voor jong en oud!

Met welke duck valt niet te spotten? Koop je winnende badeend (€ 3,- per stuk) bij een van de deelnemende sportclubs en/of steunende winkeliers, of in de losse verkoop tijdens de triathlon zelf en kom je eigen eend aanmoedigen op het moment suprême.

Business Edition

Wil jij als bedrijf strijden voor de snelste of de meeste originele eend? En goede doelen in Weert steunen? Doe dan mee aan de Duck Race 2017, business edition. Je krijgt dan voorafgaand aan het evenement een grote badeend bezorgd, welke gepimpt kan worden. Deze eenden kosten € 100, – per stuk en te verkrijgen via [email protected].

Sport & spel voor het gehele gezin

Tijdens de Stadstriathlon worden door JCI Weert naast de Duck Race ook leuke spellen en activiteiten georganiseerd voor het gehele gezin. Maak er samen een spetterende dag van!

JCI Weert

JCI Weert is een service club die door het organiseren van events en het steunen van goede doelen een positieve bijdrage wil leveren aan de maatschappij. In 2017 is het “de Duck Race” een van de onvergetelijke, ludieke initiatieven van JCI Weert waarmee zij een steentje bij willen dragen aan de maatschappij.

Meer info over JCI Weert: www.jci-weert.nl en www.stadstriathlonweert.nl

Volg de Duck Race via Facebook en blijf op de hoogte over dit spannende event: www.facebook.com/duckraceweert

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie