Gewonden bij frontale botsing

11 reacties

(Foto’s/video) De hulpdiensten zijn donderdag rond 16.50 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op het Bassin in Weert.

Op de locatie waar werkzaamheden plaatsvinden had een frontale botsing plaatsgevonden waarbij twee personenauto’s bij betrokken waren. Omdat de betrokkenen last hadden van hun nek werd de brandweer gealarmeerd voor een mogelijke technische bevrijding. De inzittenden van de rode auto wisten op eigen kracht hun voertuig te verlaten, maar zakten in elkaar op het naastgelegen fietspad. Ook de inzittenden van de andere grijze auto wisten zelfstandig het voertuig te verlaten.

De twee inzittenden van de rode auto (twee mannen) zijn ter plaatse behandeld en overgebracht naar het ziekenhuis. De inzittenden van de andere grijze auto (een man en een vrouw) zijn ter plaatse nagekeken op verwondingen, maar niemand van hen hoefde mee naar het ziekenhuis. De schrik zat er wel goed in.

Vanwege het ongeval werd het Bassin afgesloten voor het verkeer. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Video via Youtube

https://youtu.be/NxLxa7pWU1Y

[nggallery id=’5091′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
11 reacties