IKC Leuken officieel geopend

Algemeen 3 reacties 1 min. leestijd

(Foto’s/video) Woensdag werd in het bijzijn van wethouder Gabriels en pastoor Rosenhart het nieuwe gebouw van IKC Leuken officieel geopend.

De leerlingen krijgen al een aantal maanden les in het nieuwe gebouw, maar tot de dag van vandaag werd er nog hard gewerkt aan de afronding. Met name het gebied rondom de school is de afgelopen weken heringericht. Nu alles is afgerond was het tijd voor een feestje. Alhoewel, het IKC maakte er een groot feest van.

De gehele dag door vonden er tal van activiteiten plaats. Na een optocht met schutterij St. Job en inwijding met de pastoor werd het gebouw dan echt officieel geopend. De wethouder bedankte zich voor het oplaten van de ballonnen en liet het spannende karwei aan drie leerlingen over. Na het ballonnen- en confettifestijn werd met Patrick Hendrikx het IKC-lied gezongen. Als klap op de vuurpijl werden de leerlingen getrakteerd op een optreden van Fabrizio.

Het feest gaat vanmiddag en vanavond nog door. Rond de school staan diverse kraampjes met lekkernijen en natuurlijk mogen de springkussens ook niet ontbreken.

Bekijk een video met sfeerfragmentjes

https://youtu.be/XOIzDIAzh90

[nggallery id=’5116′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
3 reacties