33e Zeskamp Moesel

Sport Uitgaan Reageer 2 min. leestijd

Zondag 4 juni mei a.s. wordt alweer de 33ste editie van de jaarlijkse Zeskamp Moesel gehouden.

Het jaarlijks terugkerende evenement op Eerste Pinksterdag op de voetbalvelden van de voetbalclub MMC te Weert. Met dit jaar 29 teams. Deze teams strijden de gehele dag door middel van ludieke spellen om de eerste prijs in de wacht te slepen. Ook dit jaar weer wordt het beroemde coachspel overdag gehouden. Dit coachspel wordt pas op de dag zelf bekend gemaakt. Het winnende team wint de fel begeerde Tjeu Schreurs wisseltrofee. ’s Avonds in de grote feesttent vindt de prijsuitreiking plaats en kan er gefeest en gedanst worden met de DJ Stayfan.

De Zeskamp heeft zich altijd gekenmerkt door de bepaalde sfeer die het uitstraalde van gezelligheid en romantiek. Daar zijn wij trots op! “Meedoen is belangrijker dan winnen.” Deze bekende gedachte geldt al 33 jaar voor onze deelnemende teams. Natuurlijk is er competitie, maar het is een vriendschappelijke competitie. De lol, het plezier, de saamhorigheid, de vriendschap, de sportieve uitdaging, de sportiviteit, de inzet en de gezelligheid, dat is de Zeskamp. Dat is winnen. Of liever gezegd: meedoen en winnen tegelijk. Wij hopen dan ook dat deze 33ste Zeskamp weer voor vele fijne herinneringen zal zorgen. Veel plezier en geniet van deze dag!

Aanvang Zeskamp: 11:00 uur.
Aanvang feestavond: 19:30 uur.

www.zeskampmoesel.nl
www.facebook.com/zeskamp.moesel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie