Marktconcerten weer van start

Plaats een reactie

Zoals al vele jaren presenteren in de maanden mei en juni op de donderdag(koop)avond (bij droog weer) de vele schutterijen en harmonieën van Weert zich met een mooi concert op de Markt.

Op donderdag 18 mei wordt er gestart met een bijzondere medewerking vanuit Stramproy. De jeugd trapt af om 19.15 uur. Het orkest “Elturo” is een samenwerking van de jeugdleden van fanfare Ellona uit Ell (EL), fanfare St. Jan uit Tungelroy (TU) en fanfare St Willibrodus uit Rooj (RO). Dit jeugdorkest staat onder leiding van Mia Claessens en brengt mooie herkenbare muziek.

Rond 20.00 uur zal fanfare St. Willibrordus uit Stramproy, voor de laatste keer onder leiding van hun dirigent René Schrader dit marktconcert voortzetten. Op 29 oktober zal er na 25 jaar afscheid worden genomen van René als dirigent van deze fanfare, en dan zal de nieuwe dirigent worden gepresenteerd. Dit gebeurd tijdens een mooi jubileum/afscheidsconcert op deze 29 oktober ’s middags in De Zaal in Stramproy. Overigens zal dan de dag ervoor op zaterdag 28 oktober de finale plaatsvinden van “Royer Maestro 2017” in diezelfde Zaal, waar op 17 en 18 juni a.s. de voorrondes voor plaatsvinden.

Orkest “Elturo” en Fanfare St. Willibrordus Stramproy
Datum: donderdag 18 mei 2017
Aanvang: rond 19,15 uur
Plaats: Markt

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie