Politie Weert te volgen op Snapchat

Politie Weert heeft sinds deze week een Snapchat-account. Op dit account wil de politie in contact komen met jongeren, aangezien zij deze vorm van social media volop gebruiken. Daarnaast kan uiteraard iedereen die geïnteresseerd is het account volgen.

Naast twitteraccounts, Facebook en Instagram heeft de politie in Weert nu ook een Snapchat-account. Het publiek kan ‘snaps’ sturen naar de agenten, en via dit medium kunnen ze een kijkje nemen in het politiewerk. Via foto’s en video’s van de politie worden beelden hiervan met de wereld gedeeld.

Het bijzondere van Snapchat is dat de ontvangen media slechts tijdelijk zichtbaar zijn bij de ontvangers, dit gaat van één tot tien seconden. Daarna verdwijnen de bestanden van de servers van Snapchat. De ‘snaps’ die van het publiek binnenkomen zullen door de agenten van politie Weert via dit social media-kanaal beantwoord worden.

Wil je de politie in Weert volgen, voeg dan het account @Pol_Weert toe op Snapchat.