Donatie hospice na winkelweekend

Algemeen Weert Plaats een reactie 1 min. leestijd
Foto door: Theo van de Winkel

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei vond de tweede editie van het Waanzinnig Winkelweekend plaats. Naast een bedrijvig en sfeervol centrum heeft Centrummanagement nog een profijt gepresenteerd: de opbrengst van een van de straattheateracts wordt gedoneerd aan het Franciscus Hospice in Weert.

Waanzinnige Winkelacties, een Late Night Shopping en een programma vol attractief straattheater vormden het hart van het Waanzinnig Winkelweekend Weert. De Chagrijnige Vent, een levend standbeeld dat op de zaterdag op de Markt stond, had ondanks dat het een door de organisatie reeds geboekte act was een centenbakje ten behoeve van de uitvoering van de act. De opbrengst hiervan wordt gedoneerd aan een door de artiest gekozen lokaal goed doel, in het geval van Weert het Franciscus Hospice. De betreffende acteur dankt de bezoekers voor hun enthousiaste reacties en gulle bijdrages.

Centrummanagement kijkt terug op een geslaagd winkelevenement en kijkt samen met de BIZ Ondernemers uit naar verdere versterking van dit en andere evenementen. Komende zomer staan er nog tal van andere binnenstadevenementen op het programma, zoals Cultureel Lint, Springkussenzondag, de Kinderbraderie, Winters Weert en nieuwe evenementen als de Stoere Mannendag en Antje Festival.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie