Raam sneuvelt bij politie-inval

(Foto’s) De politie heeft vanochtend vroeg een inval gedaan bij een woning aan de Anna van Burenstraat in de wijk Moesel.

Er werd een ondersteuningsgroep (speciale aanhoudingseenheid) ingezet in verband met een verhoogde gevaarzetting. Tevens ging de voordeur niet op gebruikelijke wijze open. Daar waar een voordeur normaal naar binnen toe draait, was dat bij deze woning niet het geval. Men moest dan ook de ruit van de woonkamer laten sneuvelen om binnen te kunnen treden.

Na de instap heeft de politie een doorzoeking gedaan. De woning werd van boven tot onder doorzocht. Hierbij zijn twee speurhonden ingezet. Het betreft een zaak van de recherche Brabant-Oost. Een woordvoerder van de politie Brabant-Oost geeft aan dat er niemand is aangehouden.

Bedrijf

Op het betreffende adres staat (op papier) een bedrijf ingeschreven welke actief is in handel en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. De woordvoerder kan niet bevestigen of er een link is met dit bedrijf. Men kan inhoudelijk nog niets vertellen omdat het onderzoek nog loopt.

[nggallery id=’5078′]