Slalom spektakel

Komende zondag, 28 mei, organiseert ASC van Hornerijders wederom de jaarlijkse slalom.

Dit auto-evenement zal plaatsvinden op het terrein van Blackwheels aan de Peelterbaan 1a (nabij distributiecentrum Lidl / crematorium Weerterland). De Slalom is een behendigheidswedstrijd voor auto’s. Het is de bedoeling dat een met behulp van pillonnen uitgezet parcours in een zo kort mogelijke tijd wordt afgelegd. Iedere pillon die omgereden wordt levert strafseconden op. Het belooft in ieder geval weer een mooie ‘auto-show’ worden.

Ook dit jaar rijden er weer een aantal aansprekende deelnemers mee, waaronder John Clement uit Gastel, dé kampioen ‘Slalom Vlaamse Auto Sportfederatie’ van 2016 in zijn DAF 55,
Ook meervoudig winnaar van de Tulpenrallye, Alexander Leurs, zal weer ‘Acte de Présence’ geven in zijn opvallende klassieke Opel.

Hiernaast een drietal achterwiel aangedreven BMW’s, youngtimers Clio 16V & een Peugeot 206 én nog aan aantal andere klassieke auto’s: een Mini, een volledig rally-klare Escort MKII, een Gulf-blauwe Porsche 911 en een Lancia Fulvia.

Mocht je zin hebben om even een kijkje te nemen, dan ben je uiteraard van harte welkom! De toegang voor publiek is gratis. Er is zelfs nog een mogelijkheid om zelf mee te doen. Er zijn op dit moment nog enkele startplaatsen vrij. Zie hiervoor http://www.hornerijders.nl/?q=slalom-2017.