Brand verwoest woonwagen in Ell

Update – Ell – (Foto’s/video) De hulpdiensten zijn donderdag iets na 2.00 uur gealarmeerd voor een woningbrand aan de Schansbeemden in Ell.

Op een woonwagenkamp stond een woning in lichterlaaie. Het vuur greep snel om zich heen en het betrof al snel een uitslaande brand. Ten tijde van het uitbreken van de brand was er niemand in de woning aanwezig. Niemand raakte gewond.

De brandweer kwam met twee tankautospuiten en een waterwagen ter plaatse. De brandweer wist de voorkomen dat het hevige vuur oversloeg naar de naastgelegen woonwagen. De woonwagen waar de brand was uitgebroken is verwoest en onbewoonbaar.

Het is nog niet bekend wat de oorzaak van de brand is. Nader onderzoek moet dat uitwijzen.

Update: uit onderzoek van de brandweer zijn geen aanwijzigingen voor brandstichting naar voren gekomen. De woonwagen stond leeg.

Video via Youtube

https://youtu.be/MiolWW_UMyI