Pastoor Notermans Herenboer

Herenboeren Land van Weert heeft weer nieuwe Leden. Woensdag 28 juni heeft het bestuur een handtekening mogen ontvangen van een prominente Stramproyenaar, pastoor Notermans. Morgen gaan nog een vijftal huishoudens uit de Gemeente Weert en Nederweert hun intentie bekrachtigen om de coöperatieve boerderij begin 2018 van start te kunnen laten gaan.

Met deze ‘geestelijke steun’ van een zeer enthousiaste pastoor Notermans – hij volgt het Herenboereninitiatief vanaf de start met zeer veel interesse – en de ondertekenaars van morgen, completeert Herenboeren Land van Weert het aantal van 50 huishoudens. Voor Herenboeren Land van Weert is deze mijlpaal, 1/3 van het benodigde totaal aan huishoudens dat nodig is voor definitieve opstart van de boerderij, het groen licht om serieus op zoek te gaan naar een locatie voor hun boerderij.

Donderdag 29 juni zal om 20.00 uur in de SooS aan de Markt samen met de nieuwe leden het glas geheven worden op een spoedig en succesvol vervolg van het Herenboeren Land van Weert initiatief.

Meer informatie: http://landvanweert.herenboeren.nl/