(Foto’s) In de Hoogstraat is een vernieuwingsslag gaande. Zo onderging Colada Sport 2000 eind vorig jaar een grote verbouwing, opende Bistro Du Sud onlangs haar deuren en sinds deze week is de Hoogstraat ook een barbershop rijker. Bovendien opent er binnenkort ook nog een koffiezaak in deze straat.

Zaterdagavond werd Barbos Barbershop officieel geopend. De nieuwe barbershop wordt gerund door de jonge ondernemer Dion Matulessy. “Na jaren in een barbershop in Nederweert te hebben gewerkt durfde hij nu een sprong in het diepe te maken en een eigen zaak te beginnen”, aldus een zeer trotse moeder die bij de opening aanwezig was. In de nieuwe barbershop kun je terecht voor classic cuts / moderne kapsels / welbekende fades en natuurlijk ook voor een strakke baard. Speciaal voor de mensen die even moeten wachten staat er een pooltafel en is er een dartbord opgehangen.

Gisteren vond de officiële opening plaats in het bijzijn van familie en bekenden. Ook collega-winkeliers kwamen een kijkje nemen en zijn erg blij met de komst van deze vakman. In de Hoogstraat vind je naast kappers o.a. ook goede koks, tatoeëerders (een tatoo-verwijderaar), fotograaf en uitvaartspecialist.

Meer info: https://www.facebook.com/Barbos-Barbershop-1322247451198951/