Bistro Du Sud geopend

Economie Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) Vrijdag is in de Hoogstraat Bistro Du Sud geopend. Een stukje Frankrijk in harte Weert.

Ron en Lindsay Lemmens van Restaurant Flavours zijn terecht trots op het eindresultaat. Voorheen was in het pand de cocktailbar van Flavours gevestigd. Ron en Lindsay wilden een nieuwe weg inslaan en dat hebben ze niet half aangepakt. Het pand heeft een complete metamorfose ondergaan.

Voor Ron en Lindsay is het een droom die uitkomt. Eenvoudig, toegankelijk, snel, lekker en betaalbaar zijn de woorden hoe ze hun nieuwe bistro omschrijven. Vooralsnog zijn de openingstijden hetzelfde als het naastgelegen Restaurant Flavours.

Bekijk alle informatie via: https://www.facebook.com/Bistro-Du-Sud-by-Flavours-253725088369394/ en binnenkort ook via www.bistrodusud.nl.

[nggallery id=’5188′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie