Erehaag voor Jos Keersmaekers

(Foto’s/video) Jos Keersmaekers, geen onbekende in het Weerterland, is er klaar voor zijn ultieme droom te verwezenlijken. Dankzij de gulle bijdrages die hij ontving tijdens de campagne ‘Jos op weg’ heeft hij de sportieve handbike die hij nodig had voor de HandbikeBattle kunnen aanschaffen.

Jos leeft al ruim 22 jaar met een dwarslaesie. Ondanks dat hij met zijn fysieke gesteldheid in het dagelijks leven goed weet om te gaan blijft elke inspanning, groot of klein, een enorme uitdaging. Nu heeft hij zich ten doel gesteld tenminste één keer de immense Kaunertaler gletscher in Tirol te trotseren. Komende week vertrekt Jos naar Oostenrijk om de uitdaging van het Kaunertal aan te gaan.

Erehaag

Zijn collega’s van de brandweer zijn maar wat trots op de uitdaging die Jos aangaat. Tijdens het uitzwaaimoment op zaterdag hadden de brandweerlieden een verrassing voor hem in petto. Hij kreeg op de Markt een erehaag aangeboden. Zo wilden de brandweerlieden hem een hart onder de riem steken.

Vrijgezellig

Tijdens het uitzwaaimoment kwamen ook een aantal dames voorbij die een vrijgezellendag hadden. De brandweerlieden maakten meteen van de gelegenheid om ook hen een onvergetelijke dag te bezorgen. Ze mochten een keer meerijden met de brandweer en daarna volgende natuurlijk nog een fotomoment.

Meer informatie over de HandBikeBattle van Jos Keersmaekers kun je vinden via: https://www.josopweg.nl

Video via Youtube

https://youtu.be/PgL6aEKAjug

[nggallery id=’5224′]