Galerie Art Pops Up! 1 jaar open

Tijdens de Italiaanse dag op 25 juni jl. vierde Art Pops Up! haar 1-jarig bestaan.

In een jaar kan er veel gebeuren. Vele exposanten showden hun werk, bezoekers wisten de galerie iedere keer te vinden. Men heeft vrijwilligers gevonden die met hart en ziel meehelpen. Tijdens de laatste koopzondag mocht de galerie zowaar bijna 400 bezoekers ontvangen.

Dus tijd om door te gaan en met de wisseling van het kwartaal ontvangen we ook weer nieuwe exposanten: Henk Schreurs met metaalsculpturen, Guus Maes met schilderijen, Geer Gielen met gemengde technieken, Karin Counet met fotografie, Dorien Stapert met schilderijen en ten slotte Thea Verlinden met sieraden, sjaals en schilderijen. Daarnaast vind je uiteraard keramische werken van de initiatiefnemers Ria Haagmans en Marleen van Hoef-Peerlings. De expositie is deze keer ook weer zeer afwisselend en voor ieder wat wils.

Art Pops Up! is gevestigd op Maasstraat 18 in Weert en is geopend op vrijdag van 13.00u tot 17.00u, zaterdag van 11.00u tot 17.00u en op koopzondagen van 13.00u tot 17.00u. Meer informatie over de diverse kunstenaars vind je ook op facebook.com/artpopsup.