Voetbalspektakel op het Laarderveld

Zaterdag 1 juli zal het 7 tegen 7 toernooi op het Laarderveld plaatsvinden. Waar er vorig nog maar 16 teams mee deden zijn dat er dit jaar maar liefst 32! Ook zitten daar in tegenstelling tot vorig jaar ook dames teams bij!

De organisatie spreekt van van een heus voetbalfestijn dat morgen zal losbarsten. Dit jaar vindt er parallel aan het reguliere toernooi ook een penalty toernooi plaats. Kortom aan spanning en sensatie geen gebrek! Wie o wie gaat naar huis met de JABRIWECUP?

Sportiviteit en gezelligheid staan deze dag voorop. Overigens zal er voor de mensen die niet zo veel op hebben met voetbal ook voldoende te beleven zijn. Daar zorgen de Diskjockeys van “the Mystery Beats” anders wel voor.

Dus iedereen is van harte welkom om zaterdag deze 32 teams te komen supporteren of van de gezelligheid te genieten. De eerste wedstrijden starten om 13:30, de laatste wedstrijden zullen in de avond worden gespeeld.