Unieke expositie Mies Grijmans

Tien jaar geleden startte Mies Grijmans met het verzorgen van cursussen tekenen en schilderen. Het is mooi om te zien, wat de cursisten, vaak mensen die buiten de school, nooit iets aan tekenen en schilderen gedaan hebben, bereikt hebben.

Mies Grijmans vindt de werkstukken dan ook meer dan de moeite waard om tentoongesteld en bekeken te worden. Te zien zijn een ongeveer 40 schilderijen, realistisch uitgevoerd in vooral aquarel en Acryl enkele in olieverf. Het zijn schilderijen van uiteenlopende onderwerpen maar vooral stillevens, landschappen, dieren en portretten en vrij werk.

Locatie: kantoor Saelmans Makelaardij
Onzelievevrouwestraat 2, 6004 AC Weert
Openingstijden: zaterdag van 10 tot 3 uur zondag van 11 tot 4 uur, dagelijks tijdens kantooruren.

Er zijn ook nog plaatsen vrij voor het bijwonen van cursussen bij Fine Art – Mies Grijmans, voor meer informatie bezoek de website www.fineart-miesgrijmans.nl.