John Heldens loopt voor Intermobiel

Plaats een reactie

Nederweert – Iedere zomer wordt het wandelevenement de Nijmeegse Vierdaagse georganiseerd. De 101ste editie is van 18 tot 21 juli. John Heldens (43) uit Nederweert neemt voor de tiende keer deel aan deze Vierdaagse. Alle voorgaande keren liep hij dagelijks de langste afstand, namelijk 50 kilometer. Natuurlijk heeft John zich opnieuw ingeschreven voor deze afstand.

Net als voorgaande jaren gaat hij als ‘sponsorloper’ lopen voor het goede doel: Stichting Intermobiel. John hoopt voor Intermobiel veel geld op te halen én bekendheid te vergaren, om zo jongeren met een lichamelijke handicap of chronische ziekte te kunnen helpen.

Tijdens de vierdaagse is hij te herkennen aan zijn shirt ‘Ik loop voor Intermobiel’. John vertelt: “Mijn neef Johan Fiddelaers uit Nederweert is door rugklachten al jaren bedlegerig. Al die jaren is hij als vrijwilliger en bestuurder actief voor deze stichting. Via hem ken ik Intermobiel goed en heb ik andere lotgenoten uit de doelgroep ontmoet. Intermobiel zet zich met een positieve insteek in voor jongeren met een lichamelijke handicap of chronische ziekte. Zij laten onder meer via hun website zien wat nog wel mogelijk is. Hun gedachte is: ‘Durf slimmer te leven… als je minder mobiel bent!’ Laten we ons samen voor deze jongeren inzetten. Door hun beperkingen en pijn hebben zij het al zwaar genoeg.”

Op de site https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/wandelaars/john-heldens/46ac9af5-b1ee-40bb-aeb1-edc585bc2c47 kun je John sponsoren. Je steunt niet alleen Stichting Intermobiel, maar ook John moreel tijdens zijn lange wandeltochten!

Stichting Intermobiel is een 100% vrijwilligersorganisatie die geen structurele steun van de overheid ontvangt. Intermobiel is daardoor geheel afhankelijk van giften, donaties, sponsoring en ludieke acties zoals deze. Intermobiel zet zich in voor jongeren met een lichamelijke handicap of chronische ziekte met als speerpunten: lotgenotencontact, belangenbehartiging en kennisuitwisseling (via hun site www.intermobiel.com).

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie