Megabedrag Crossmoor Charity Cup

Algemeen Weert 1 reactie 2 min. leestijd

Vrijdag werd op de prachtige baan van Golf en Country Club Crossmoor in Weert een speciale golfdag gehouden ten bate van het Jeugdsportfonds regio Weert. Het Jeugdsportfonds ontving € 57.250. Een van de hoogste bedragen die het Jeugdsportfonds ooit heeft ontvangen en een recordopbrengst van de Crossmoor Charity Cup.

Vrijdag speelden er meer dan 120 golfers om de grote Crossmoor Charity Cup en maakten ze ook kans op het winnen van een auto door een “hole-in-one contest”. Na de wedstrijd werd er een sponsortreffen georganiseerd en aansluitend werden de avondgasten verwacht die werden getrakteerd op een gezellig en smakelijk programma met daarin o.m. een veiling door een professionele veilingmeester.

De Crossmoor Charity Cup 2017 stond geheel in het teken van het Jeugdsportfonds, in dit geval voor Weert e.o.. Zij maken het mogelijk om kinderen van armlastige ouders toch lid te laten worden van een sportvereniging en dat ze een basis outfit krijgen om die sport te beoefenen. Met het megabedrag van € 57.250 kan het Jeugdsportfonds weer veel kinderen in onze regio laten sporten.

Vierde editie

Dit jaar was het al weer de 4de editie van de Crossmoor Charity Cup en de afgelopen 3 edities brachten ook erg veel geld op; in 2014 ruim € 40.000,00 voor het Toon Hermans Huis Weert, in 2015 een bedrag van ruim € 45.000,00 voor de Voedselbank Weert en in 2016 € 56.000,00 voor het Franciscus Hospice Weert. Ieder jaar weer is dit alleen maar mogelijk dankzij zeer veel golfers op die dag, dankzij de deelnemers aan de after golf party en dankzij een zeer groot aantal sponsoren uit de wijde omgeving van Weert!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie