MMC Weert JO15-2 (C2) kampioen

2 reacties

MMC Weert C2 (JO15-2) werd afgelopen woensdagavond kampioen geworden in de 3e klasse 402.

In de laatste wedstrijd van de competitie speelde MMC Weert C2 tegen SV Laar C2. Men moest winnen om het punt voorsprong op RoodWit’67 C2 te behouden om vervolgens kampioen te kunnen worden.

Het was een spannende wedstrijd waarin MMC Weert in de eerste minuut met 1-0 achter kwamen te staan. Al heel snel scoorde men de gelijkmaker waardoor het zelfvertrouwen weer terug was. Daarna nam MMC Weert C2 de voorsprong maar SV Laar C2 gaf zich niet zomaar gewonnen en vocht voor wat men waard was. Ieder keer als MMC Weert C2 de voorsprong pakte knokte SV Laar C2 zich terug en behield de aansluiting. Het bleef tot ver in de tweede helft ongemeen spannend, maar uiteindelijk gaf de wilskracht van de mannen van MMC Weert C2 de doorslag. Men won de wedstrijd met 7-3 en werd daardoor kampioen in de 3e Klasse 402.

Met geen enkele wedstrijd te hebben verloren en maar 1 gelijkspel is men dus verdiend kampioen. Van harte gefeliciteerd.