In het voormalige pand van ‘Wok Weert’ aan de Driesveldlaan is vanaf heden een nieuw restaurant gevestigd genaamd Perron 9. Het restaurant naast het Golden Tulip-hotel opende afgelopen weekend voor het eerst haar deuren.

In januari sloot Wok Weert haar deuren. Binnen enkele maanden was er een overnamekandidaat gevonden en deze ging meteen aan de slag met zijn plannen. Het restaurant werd van binnen en buiten opnieuw geschilderd en ook het interieur werd aangepakt. Alles staat nu op z’n plaats en Weert is vanaf nu een Asian fusion restaurant rijker.

Het restaurant serveert Oosterse à la carte gerechten met een Franse slag. Bij Perron 9 wordt ook een ‘all-you-can-eat’ concept gehanteerd, echter zonder tijdslimiet.

Benieuwd naar de gerechten en/of openingstijden? Kijk op www.perron9-weert.nl.

Bekijk een sfeerimpressie van het restaurant.