Meer dan 20 jaar heeft het team van de VakantiePas zich ingezet om 4 keer per jaar een mooi activiteitenboekje te maken voor de basisschoolleerlingen van Weert. Een jaar geleden gingen ze digitaal en na de zomervakantie 2017 zal de VakantiePas helemaal stoppen. De vakantiepas in onderdeel van Punt Welzijn.

Na een jaar geleden digitaal te zijn gegaan, heeft het team geëvalueerd over de gevolgen van deze verandering. Na veel wikken en wegen zijn ze tot de conclusie gekomen dat het digitaliseren van de VakantiePas niet het gewenste resultaat heeft behaald. Het aantal aanmeldingen en deelnames aan activiteiten zijn behoorlijk verminderd. Hierdoor voelt men zich genoodzaakt om te stoppen met de VakantiePas. De ZomerVakantiePas 2017 zal dan ook de laatste pas zijn die uitkomt.

Namens het hele team bedankt ze alle ouders, kinderen, bedrijven en vrijwilligersorganisaties voor de fijne samenwerking en deelname aan de activiteiten van de VakantiePas.