Inboedel AC restaurant geveild

Ben je nog op zoek naar een gasgestookte friteuse voor in je keuken? Of moet je een heus weeshuis van eten voorzien? Dan heb je wellicht interesse in de oude inboedel van het AC Restaurant (vestiging Nederweert Zuid).

De AC Restaurants naast de snelweg A2 tussen Nederweert en Weert worden momenteel omgebouwd tot een La Place restaurant. De nieuwe eigenaar Jumbo pakt het grondig aan en niets van het oude blijft staan. De gehele oude inboedel van het AC Restaurant gaat onder de hamer. Het zijn ruim 400 items. Van warmtelampen tot picknicktafels.

Ben je benieuwd of er wellicht iets voor jou of voor een bekende tussen zit? Check dan: https://www.troostwijkauctions.com/nl/catering-equipment/01-24571/.

Je hebt nog tot 20 juni 2017 om te bedenken of dat rieten presentatiemandje of die koperen vintage deurgreep iets voor jou is.