Dief verlaat café met omzet

Via FB Du Commerce

Video – In de nacht van zondag (26 juni) op maandag (27 juni) j.l. heeft bij Stadscafé Du Commerce aan de Langstraat een inbraak plaatsgevonden. Namens het cafeteam worden via Facebook beelden van de inbreker verspreid.

Nadat de dief zijn slag heeft geslagen verlaat hij via de zijde Emmasingel het cafe. Op de beelden is te zien hoe een man met een petje al kruipend, met de gevulde kassalade, het pand verlaat.

“Heb je een leuke avond gehad op zondag 26-6, komen ze je ’s nachts het hele salaris en omzet ophalen!!”. De eigenaar van Du Commerce nodigt de dief uit voor een drankje. “Nu heeft hij toch geld genoeg”, aldus de cynische caféhouder.

Du Commerce vraagt mensen om meer informatie. Wellicht herkent iemand de dief. Je mag het Du Commerce laten weten via https://www.facebook.com/DuCommerceWeert. Via deze pagina is ook de cameraregistratie te zien.