Pony’s verdwaald in Ittervoort

Ittervoort – Vanochtend zijn op de Afrikastraat in Ittervoort een viertal pony’s staande gehouden door de politie.

De pony’s waren verdwaald het op het industrieterrein. Mogelijk zijn ze met z’n vieren ergens losgebroken, zo meldt de politie Weert via Facebook. Tot op heden heeft men de eigenaar nog niet kunnen achterhalen. Via de social media is een oproep geplaatst in de hoop de rechtmatige eigenaar te vinden.

Momenteel zijn de pony’s ondergebracht op een parkeerplaats van een bedrijf op het industrieterrein. Heb je meer informatie over deze pony’s? Weet je van wie ze zijn of zijn ze van jou? Neem dan contact op met de politie Weert-Nederweert-Leudal via 0900-8844.

NB: ** eigenaren gezocht** Pony's aangetroffen op de Amerikastraat te Ittervoort. Bel 0900-8844 #shetland #ponys #leudal

Een bericht gedeeld door Politie Weert (@politieweert) op