Raadgek, de kefeeklassieker

Stichting Kei Sjiek organiseert dit jaar voor de eerste keer een nieuw evenement genaamd: Raadgek, de kefeeklassieker. Het evenement vindt plaats op zondag 27 augustus van 12:00 tot 17:00 uur. Met prijsuitreiking in café Tramhalt rond 18:00 uur.

‘Raadgek, de kefeeklassieker’ is een een combinatie van een gezellige recreatieve fietstocht, met leuke kwisachtige vragen/opdrachten bij de verschillende tussenstops. Deze tussenstops zijn in of nabij “oude/traditionele” kefees die centraal stonden/staan in het dagelijkse leven van wijk of buurt. De totale route bedraagt ca. 30km met 7 tussenstops, met start en finish in de binnenstad van Weert (Start = Café De Brouwer, Finish = Café Tramhalt).

De deelnemende zaken zijn: Café De Brouwer, Proeflokaal de Brouwschuur, Café-Zaal De Paol Altweerterheide, Café-Zaal Bee-j Bertje Laar, Café Aod Bosseve, Partycentrum De Sluis, Café Tramhalt.

Deelname bedraagt €20,00 p.p. Hierbij zijn inbegrepen 7 consumptiebonnen te besteden in de deelnemende kefees, 1 bon voor ieder kefee; daarnaast is er nog een leuke gadget voor elke deelnemer. Meedoen aan Raadgek, de kefeeklassieker kan als eenling, maar ook met meerdere personen tegelijk (familie, vrienden, collega’s, verenigingen, etc.).

Goed doel

Stichting Kei Sjiek schenkt de volledige opbrengst aan het Toon Hermans huis in Weert. Toons Toppers organiseren voor de 5e maal een wielertocht naar Mont Ventoux ten gunste van het Toon Hermans Huis Weert. Deze tocht wordt verreden op 1 september a.s, vlak na Raadgek dus.

Inschrijfformulieren liggen klaar bij alle deelnemende cafes en kunnen tevens gedownload worden via onze Facebook pagina: www.facebook.com/raadgek.