Volgende fase winkelcentrum

De bouw van het nieuwe winkelcentrum Leuken vordert gestaag. Nu het oude pand op de hoek Ringbaan-Oost / St. Jobstraat is gesloopt kan men zich opmaken voor de volgende fase.

Alles verloopt volgens planning. De parkeerplaats is gerealiseerd, de fietsenwinkel is geopend en morgen gaan de deuren van de Aldi-supermarkt open. Van het gebouw waar voorheen de fietsenwinkel en The Big X waren gehuisvest is vrijwel niets meer over dan alleen een berg zand en stenen. Deze laatste berg wordt momenteel opgeruimd waarna het terrein bouwrijp is voor de volgende fase.

Na de bouwvakvakantie wordt gestart met de bouw van de nieuwe Jumbo Supermarkt en het gezondheidscentrum. Als alles volgens planning verloopt moet het hele winkelcentrumproject in september 2018 zijn afgerond.