Rabobank steunt Stadstriathlon

De Stadstriathlon Weert timmert aan de weg als bovenregionaal sportevenement. Onlangs werd bekend dat de organisatie van de Stadstriathlon in 2019 het Europees Kampioenschap mag gaan organiseren. Om deze groei en organisatie mogelijk te maken heeft de Rabobank Weerterland & Cranendonck besloten het evenement te sponsoren. Met het organiseren van het EK Triathlon komt Weert als sportstad op de internationale kaart te staan.

De organisator van de triathlon, stiching Stadstriathlon Weert, en Rabobank Weerterland en Cranendonck hebben de overtuiging dat er met de onderlinge gelegde verbinding grote stappen gezet zullen worden voor de toekomst van het triathlon evenement. Naast financiële ondersteuning zal de Rabobank Weerterland en Cranendonck organisatorisch meewerken aan de invulling en realisatie van de EK ambitie in 2019.

Vrijdag werd het sponsorcontract officieel ondertekend door directievoorzitter Jules Coenen van de Rabobank Weerterland & Cranendonck en Wilfried Weekers, voorzitter Rabobank Stadstriathlon Weert. Het betreft een 3-jarig sponsorcontract.